Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna - 4 oktober 2009 00:35

har spenderat hela dagen hos svärföräldrarna med att röja å städa å slänga massa bröte...skitkul...i regn...jippie men nu är det gjort! som belöning fick vi fika korvi bröd å middag på kvällen. vet inte om jag var till så mö hjälp då det råka finnas 4 barn på plats å då speciellt 2 av dem...natahlie 3 år å stina 2 månader...tror du jag kunde hålla händerna borta???nej!!! så jag har gosat med stina typ hela dagen!!! hon är ssssååååå söt!!!! ler så gulligt å pratar å pratar å vägrar ligga ner, ska vara med överallt å kollar på allt å är det inte som hon vill så får man genast veta detta! tom robert såg lite bebisgillande ut idag ;)

när jag nu spenderat tid med stina inser jag hur stor nathalie har blivit!!! värsta stora damen! 3 bast, ingen liten bebis längre! tänk när man får egna barn...*drömmer mig bort*


på tal om bebisar, en av höjdpunkterna på dagen är att läsa alex schulmans blogg om att vara pappa till charlie, kolla in den här http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

den ungen är även hon sssåååå söt och jag älskar hur hennes far beskriver sin dotters olika uttryck å att han formulerar samtal emellan dem...hon är gudomlig!


nu är det dags för sängen, vart igång sen 8 i morse å ska ev till jönköping imon, kan inte bestämma mig på den fronten helt...orkar jag? vill jag? hinner jag? att följa med betyder tidig morgon...igen. om jag inte följer med får jag sova ut...men det får jag göra så ofta ändå för vi är ju lediga från skolan typ varje dag... hhhmmm...får sova på saken


GoDnAtT

Av Anna - 2 oktober 2009 13:32

me love! me like!  jag älskar ullared!!! var inte så länge sen jag var där men när jag läser deras blogg http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/ å ser vad de har inne just nu blir jag sssåååå sugen på att åka dit direkt!! speciellt när jag såg denna bild:

                                                 

tavla föreställande en gammal kamera!!! vill ha nu!!!


Mamma ska dit om tre veckor...tre veckor är långa i ullared sammanhang, som de skriver  i sin blogg

 "Finns i butik just nu - kanske inte ens imorgon!"

hoppas hoppas hoppas att de finns kvar när mamma åker dit!!!
 å inte nog med att hon ska dit snart...hon har precis bokat en stuga åt henne å hennes shoppingglada kvinnliga arbetskollegor! de kommer ha sssååå kul!
 
nä nu kallar tvättmaskinen *pip pip pip* bäst att ta den å slänga mig i duschen för snart dags för lunch på Emma å Andreas här i stan!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards